Robbie Rhytmo in 2015: een terugblik

2015 jaaroverzicht2015; weer een jaar vol muzikale hoogtepunten, maar ook een jaar van afscheid nemen van toffe locaties. Dit jaar stond ik 53 keer achter de draaitafels op allerlei toffe party avonden.
Ik zal je even in vogelvlucht meenemen op mijn jaar als DJ Robbie Rhytmo.

Het begin van het jaar werd gedomineerd door de mooie wekelijkse DJ nachtjes bij café
De Nachtwacht in Breda. Tot eind april was ik hier 1, 2 of zelfs 3 keer per week te vinden om
in de nachtelijke uurtjes lekker dansbare en top 40 muziek de zaal in te slingeren. Heel wat top publiek voor m’n neus gehad. Ik kijk dan ook nog steeds met enorm veel plezier terug op al deze prachtige party nights in de gezellige Bredase binnenstad.

2015 was ook het jaar van de laatste party nights op de Britse legerbasis in het Duitse Elmpt.
Na hier jaren samen met DJ Dani gedraaid te hebben, stond ik hier dit jaar nog 5 keer voor een geweldig Brits publiek. En meeennn, wat was het weer gaaf en maf. De meest te gekke dingen hier meegemaakt in al die jaren. They really know how to party!

Na al deze avonden in Elmpt en Breda, en de traditionele gezellige carnaval DJ gigs in Heythuysen en Neer, volgde de zomer. Hierin stond onder andere een besloten feest in Gelderland op het programma met een mengeling van Engels en Achterhoeks publiek.
Aparte combi denk je misschien, maar wel een echte top combi, zo bleek. Het was achteraf misschien wel m’n leukste party van het jaar. Wederom de hele avond de dansvloer vol,
een zeer tevreden publiek, Engelse dames die je het liefst elke week bij hun in Engeland op zouden zien treden, en uiteraard dus ook een happy Robbie Rhytmo. Wat wil je nog meer zou
je zeggen. Nou.. een dikke week later stond een studenten intro party op het programma in de hoofdzaal bij poppodium Dynamo in Eindhoven. Dat dus! Wederom een mooie avond.. en die edit van Kernkraft 400 met Zombie Nation is echt een genot om in Eindhoven af te spelen. Ik had het al verwacht, want hey: Eindhoven. Maar als je het ook daadwerkelijk helemaal all the way los ziet gaan voor je, dan geeft dat natuurlijk een ultiem goed gevoel.

Verder stond ik dit jaar op een mooi evenement in Leveroy te draaien, speciaal georganiseerd om het goede doel KiKa te steunen. Mooi om hier ook als DJ zo een steentje aan bij te kunnen dragen. Ook dat geeft een goed gevoel.

De laatste gig van het jaar was de Crazy Party Night bij Discobar Toedem in het altijd gezellige Neer. In het begin van mijn DJ carrière draaide ik hier al regelmatig mooie feestjes, en ook nu was het weer toppie; een mooie afsluiter van het jaar 2015. In de fotocollage hierboven vind je enkele DJ kiekjes van de hiervoor genoemde DJ gigs van dit jaar.

Dit was niet alles. Ook online was er natuurlijk van alles te beleven. M’n Robbie Rhytmo soundcloud pagina verwelkomde zo’n 1800 nieuwe plays en 220 downloads van personen uit dik 50 verschillende landen. Blijft tof om te zien.

Ook zagen 2 nieuwe ‘s zomerse mixtapes het levenslicht: Summer Beats #4 (luister/download hier via soundcloud) en m’n nieuwe 2015 Moombahton Mix die echt als een tierelier gaat op m’n YouTube pagina met inmiddels al bijna 3000 plays in 4 maanden tijd. Te gek natuurlijk! Soundcloud was niet lief, waardoor ik ‘m van dit platform moest verwijderen. Des te mooier om te zien dat mensen m’n mix op YouTube ook gretig weten te vinden 🙂
Deze “Shake That Booty” Summer Vibez 2015 Moombahton Mix beluister je hier: via YouTube.

Tot slot wil ik jou alvast een geweldige jaarwisseling en alle goeds voor het komende jaar wensen! Maak er wat moois van in 2016!

Leave a Comment