About

[For English: scroll down]

Robbie Sjaensation 551537_464195896990321_835222208_n1Rhytmo begon op 18jarige leeftijd
zijn DJ-carrière bij jongerencentrum PiTTT
in Heythuysen.
Het DJ-vak heeft hij hier geleerd en uiteindelijk is hij van hieruit in de loop der jaren in verschillende clubs, discobarren en op de meest uiteenlopende feesten gaan draaien.

In zijn vroege levensjaren was DJ Rob (zoals hij in die tijd IMG-20140529-WA0041 editIMG-20130420-WA0013nog heette) bevangen door de house- en dancemuziek zoals we die kennen uit de jaren 90.
Al snel nadat hij begon te draaien heeft
hij zich ook toegelegd op andere muziek-
stromingen en zo is hij heden ten dage uitgegroeid tot een DJ die zo’n beetje van
elk muziekgenre wel wat leuks in huis heeft. Wat er altijd in heeft gezeten, is zijn voorliefde voor ’s zomers getinte en
dansbare platen. Dit is dan ook een vast element in zijn sets.

Nadat Rob zijn eerste jaar als DJ vooral actief was binnen PiTTT, sloeg hij in 2008 zijn vleugels uit naar de rest van Nederland waarbij hij samen met collega DJ’s Bart en Bobby verschillende feesten, discobarren en discotheken door heel Nederland afreisde.
In februari 2009 ging hij vervolgens als resident-DJ aan de slag bij discobar Toedem (beter bekend als Sjaen) in Neer.

In 2010 volgde de volgende stap in Rob’s carrière: Hij ging het ook buiten de landsgrenzen van Nederland opzoeken.
Zo was hij vaak te vinden op een Duitse legerbasis, waar hij voor een Engelse party crowd de tent op zijn kop zette. Tevens was 2010 het jaar waarin hij zijn eigen Summer Vibez party organiseerde en zijn naam Robbie Rhytmo ging voeren.

In 2012 besloot Robbie om zich nog meer te gaan profileren als ‘s zomers georiënteerde DJ, want daar was het hem in 2010 met de naamkeus voor Robbie Rhytmo toch om te doen geweest. Uiteraard verloor hij daarbij belangrijke elementen als dansbaarheid en herkenbaarheid van muziek, plus het voldoende variëren in muziek, niet uit
het oog. Top40 muziek en muziekgenres zoals moombahton, dansbare R&B, reggaeton en house zul je dus ook geregeld voorbij horen komen in zijn sets.

Verder deed hij in 2012 aan DJ contests mee om een stapje hogerop te kunnen komen en niet zonder succes. Zo wist hij door te dringen tot de voorrondes van De Beste DJ van Nederland contest, waarbij hij 4e van Noord-Brabant en Limburg werd. Verder stond hij ook nog in de DJ Knock out finale voor Dancetour Maastricht.

Van februari 2014 t/m april 2015 was Robbie resident DJ bij De Nachtwacht in Breda. Sinds april 2016 ging hij draaien als vaste DJ bij Villa Fiesta op Stratumseind in Eindhoven.
Daarnaast staat hij ook geregeld op andere locaties en feesten (voor een actueel overzicht check je Robbie Rhytmo’s
“DJ Agenda” rechts op deze site).

Wil je DJ Robbie Rhytmo ook op jouw party boeken?
Neem dan contact op met bookings@robbierhytmo.com


For the non-Dutch:
Robbie Rhytmo is a Dutch DJ with a love for house sounds with a summer twist.
Also other danceable music genres like moombahton, danceable r&b, reggaeton and other forms of dance music (such as electro, deep/future and progressive house) have his interest.

At the age of 18 he started to DJ. In the years that followed he played at several parties, clubs and disco bars. Now and then you could also find him at a British army base in Germany.
In 2012 he participated in ‘the best DJ of the Netherlands’ contest. In his preselection round he became 4th (out of 10).
He also reached the Dancetour DJ Knock Out finals of Dancetour Maastricht that year.

From February 2014 till April 2015 he played as resident DJ at De Nachtwacht in Breda.
In April 2016 he continued to play as a resident DJ at Villa Fiesta in Eindhoven. At the
“DJ Agenda” section you find a complete overview of Robbie’s DJ gigs.

Do you want to book DJ Robbie Rhytmo also at your party? Contact bookings@robbierhytmo.com