Robbie Rhytmo mist line up voor Dancetour Maastricht

Gisteravond vond in de Muziekgieterij in Maastricht de Dancetour DJ Knock out plaats waarin de DJ’s en DJ duo’s Minus & Kyte, Modero, Robbie Rhytmo en Beatbangersz de strijd met elkaar aangingen voor een plekje in de line up van Dancetour Maastricht.
Nadat iedereen een half uur durende set had gedraaid en tegen elkaar gebatteld had, werd door de jury bekend gemaakt dat het DJ duo Beatbangersz zich winnaar mocht noemen van de Dancetour Maastricht DJ Knock out. Wellicht een dubieuze uitslag, maar uiteindelijk heeft de jury altijd het laatste woord.

Robbie Rhytmo’s eerstvolgende gig is overigens alweer aankomende zondag, met Koninginnenacht. Dan draai ik namelijk vanaf 20u op de Oranjeparty bij ‘De Prins’ in Ospel. Feel free to join the party!

Leave a Comment