DJ Robbie Rhytmo uit Ospel strijdt om finaleplek ‘Beste DJ van Nederland’!

Vrijdagavond 23 maart is het zover! De start van de tweede voorronde van de ‘Beste DJ van Nederland 2012’ regio zuid/west. Dan strijden de beste 5 DJ’s van de provincie Limburg tegen de beste 5 DJ’s uit Noord-Brabant. De organisatie is in handen van Arsanio Wiet van Stichting Hollands i.s.m. met partners als Bax-shop.nl, UDG, Dance-tunes en popkoepels. De primeur van deze competitie gaat plaatsvinden in discotheek The Apollo in Helden tussen 22.00 en 04.00 uur.

Voor de competitie is Nederland verdeeld in twee regio’s, te weten Noord/Oost en Zuid/West. Per regio worden drie voorrondes georganiseerd waarin de 60 beste DJ’s uit alle provincies van Nederland met elkaar de strijd aan gaan tijdens dit groots opgezette landelijke DJ competitie “Beste DJ Van Nederland, BDJVN”. De strijd om die felbegeerde titel: “Beste DJ van Nederland”.

Op vrijdag 23 maart 2012 verandert “The Apollo” in Helden in de arena voor de tweede voorronde van regio zuid/west. De Limburgse deejays gaan dan de strijd aan met de deejays uit Brabant. De kandidaten zijn: N-HG (Heerlen), Beatfreak (Maastricht), Flash (Geleen), Rick Roblinski (Simpelveld) en Robbie Rhytmo (Ospel) uit Limburg tegen de deejays Raymond Bloomberg (Tilburg), Dutch Tribbiani (Beek en Donk), Jerrel (Bergen op Zoom), Glenn S (Breda) en Clock Kid (Veghel) uit Brabant.

BDJVN is een wedstrijd en een feest. De bezoekers kunnen kijken en luisteren naar de beste DJ’s die er in Limburg en Brabant te vinden zijn, en ze kunnen volop dansen. Na elke competitie avond is er een spetterende afterparty met bekende artiesten. Het geheel is een avondvullend programma.

Een professionele jury bestaande uit de top DJ’s Manie, TLM en ArmenianBoy zullen de deelnemers beoordelen en de winnaars van de drie voorrondes doorsturen naar de regionale finale welke plaats zal vinden op vrijdag 6 april 2012, wederom in “The Apollo” in Helden. Na de voorrondes en regionale finales in diverse provincies wordt er op 20 april 2012 in discotheek “De Leeren Lampe” in Raalte, Overijssel gestreden om de titel ‘Beste DJ Van Nederland’. Er is naast de titel een enorm prijzenpakket te winnen. Toegang tijdens de BDJVN avonden is € 5,-.

Kijk op www.bestedjvannederland.nl  en maak kennis met de deelnemers, de indeling en alle overige informatie.

Comments
  • Johne941:

    Someone necessarily help to make seriously articles I’d state. This is the very first time I frequented your website page and up to now? I surprised with the research you made to create this particular publish extraordinary. Fantastic process! eegddcadefkf

Leave a Comment