Info over mijn ‘Beste DJ van Nederland’-voorronde bij The Apollo op 23 maart

Op vrijdag 23 maart, vanaf 22u, vindt mijn voorronde plaats voor de ‘Beste DJ van Nederland’ bij The Apollo in Helden. Tijdens deze avond zullen 10 DJ’s gaan strijden om een plaats in de volgende ronde. Ik zal dus gaan battlen met 9 andere DJ’s; 4 uit Limburg en 5 uit Brabant. Uiteindelijk zullen er 3 van de 10 DJ’s door gaan.

Voor aanvang van de avond wordt door middel van loting bepaald welke DJ op welk tijdstip draait.¬†Iedere DJ zal een 15minuten durende set draaien waarna de jury commentaar zal geven. De jury (bestaande uit DJ TLM, Manie en Armenianboy) zal op basis van een aantal criteria (zoals opbouw, creativiteit, clean set, bespeling van het publiek en muziekkeuze) de DJ’s beoordelen. Nadat alle DJ’s aan de beurt zijn geweest zal de jury zich gaan beraden, waarna ongeveer rond 2u ‘s nachts de uitslag bekend gemaakt zal worden. De nummer 10 wordt als eerste aangekondigd, daarna nummer 9, gevolgd door nummer 8 enzovoorts.

Op basis van de beoordeling van de jury zullen dus 2 DJ’s verder gaan naar de regionale finale (die op 6 april zal plaatsvinden). Maar ook het publiek heeft een stem:
De DJ met de meeste SMS-stemmen van het publiek gaat namelijk ook door!

Hoe werkt de stemprocedure:
Vanaf 22 t/m ongeveer 1:30u kun je je stem uitbrengen per SMS. Ik, Robbie Rhytmo, heb
DJ code 036 toegewezen gekregen.¬†Stem dus op mij door DJ 036 te SMS’en naar 4477.

Wil je weten welke DJ’s er nog meer draaien in mijn voorronde, klik dan hier.
Op deze pagina vind je ook wat voor stijl iedereen daait en je kunt kennis maken met de DJ’s door middel van hun DJ biografie. Deze tover je tevoorschijn door op de foto van de
DJ te klikken. Mijn DJ bio kun je hier dus ook terug vinden.

Hopelijk ben jij er ook bij om mij aan te moedigen tijdens mijn voorronde voor de
‘Beste DJ van Nederland’! Tot dan!

Leave a Comment