Robbie Rhytmo door naar voorrondes Beste DJ van Nederland

Enige tijd geleden heb ik mij ingeschreven voor de DJ contest ‘Beste DJ van Nederland’.
Tot en met afgelopen 7 januari kon er op www.bestedjvannederland.nl gestemd worden op je favoriete DJ met bijbehorende demomix. Per provincie ging 1 DJ rechtstreeks door op basis van de meeste publieksstemmen en 4 DJ’s werden door een vakjury vastgesteld. Voor de regio zuid-west zijn deze 4 DJ’s nog niet bekend gemaakt. Wel werden afgelopen vrijdag op Clubstitute Dance Radio, te beluisteren via www.clubstitute.nl, al de 6 DJ’s uit de regio zuid-west die rechtstreeks door zijn op basis van de meeste publieksstemmen bekend gemaakt.
Robbie Rhytmo bleek de meeste stemmen in de provincie Limburg gekregen te hebben. Daarmee ga ik rechtstreeks door naar de voorrondes die in maart in een nog nader te bepalen discotheek zullen plaatsvinden! Waar en wanneer mijn voorronde plaatsvindt is op het moment nog niet duidelijk, maar dit zal op deze site en op de facebook-, hyves- en twitterpagina van Robbie Rhytmo a.k.a. Rob Klompen weldra bekend gemaakt worden als deze informatie beschikbaar is.

Wel is al duidelijk dat mijn ingezonden DJ-set voor de ‘Beste DJ van Nederland’ aanstaande vrijdag vanaf 20:30u in zijn geheel uitgezonden gaat worden op Clubstitute Dance Radio. Dus tune aankomende vrijdag om 20:30u in op www.clubstitute.nl en luister live mee naar mijn ‘s zomerse mixtape. De gehele programma-uitzending van de ‘Beste DJ van Nederland’ is overigens al vanaf 20u te volgen en gaat door tot 24u. In deze uitzending zullen ook nog de resterende 24 DJ’s uit de regio zuid-west worden bekend gemaakt die door de jury zijn uitgekozen om verder te gaan naar de voorrondes.

Meer info over de contest is te vinden op www.bestedjvannederland.nl
Wil je de mixtape waarmee ik door ben naar de voorrondes beluisteren, klik dan hier.
Verder ben ik natuurlijk ook te volgen op twitter (@robbierhytmo)

Leave a Comment